It is currently Fri Dec 15, 2017 8:40 pm

All times are UTC - 5 hours




 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Trouble with VMK 19C
PostPosted: Mon Mar 14, 2016 7:02 pm 

Joined: Thu Sep 13, 2007 10:38 pm
Posts: 19
I'm on the fifth part of 19C where you, Marek, are trying to get it to run and had a few light problems. Mine compiles but when I run it I get Game Error Can not open resources/textures/colortest.tga and before you ask, yes I have the file in that directory off of the _Debug directory. The path is GameEngine/GameEngine/_Build/_Debug/resources/textures/ColorTest.tga

If I run the GameEngine.exe file in the _Debug directory, it works although the scene is dark like yours was at that stage, but if I run from the IDE with Ctrl-F5 I get the Game Error that it cannot load the file and the triangle is not textured.

Any thoughts anyone?


Last edited by StaticHash on Mon Mar 14, 2016 9:28 pm, edited 1 time in total.

Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Trouble with VMK 19B
PostPosted: Mon Mar 14, 2016 7:30 pm 
Site Admin

Joined: Sun Feb 11, 2007 8:59 am
Posts: 1105
Location: Ontario Canada
In the IDE, right click on your project and open your properties. Select Configuration Properties > Debugging

Make sure your working directory is pointing to the _build directory.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Trouble with VMK 19B
PostPosted: Mon Mar 14, 2016 9:26 pm 

Joined: Thu Sep 13, 2007 10:38 pm
Posts: 19
Actually, I had to make the working directory $(ProjectDir)_Build\_Debug
then it finally worked.


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  

cron